Povratak na ostale novosti

AGROPROTEINKINI ZLATNI DEČKI

Bravo dečki! Zlatni pehar je u Agroproteinki, a pobjedu su odnijeli i donijeli Mladen- Prđa, Franjo- Frenki i Ninoslav-  Nino. Dečki su dokaz da jedan opušten i ležeran pristup dovodi do pobjede ponekad lakše nego grč i pretenciozno sportsko „nabrijavanje“.

Opijeni pobjedama u nogometu i odbojci koje su se dogodile ranije toga jutra, dečki su puni samopouzdanja zapiknuli svoje strelice u samo srce pobjede, postigli zavidan rezultat u pikadu i donijeli Agroproteinki zlatnu medalju, prvu nakon nekoliko godina. Iako su cijeli dan bili svjesni izvrsnog nastupa na pikadu, napetost oko iščekivanja je popustila tek navečer kada smo saznali rezultate. Vijest o pobjedi je odjeknula našim rovinjskim dvorištem i nastavili smo slaviti i pjevati još snažnije. Zasluženo.

Treba još spomenute i ostale sportske nastupe koji su, iako nisu okrunjeni zlatom,  bili jako zanimljivi. Tim Agroproteinke nastupio je u nogometu. Prva tekma je osvojena, međutim sljedeću smo izgubili, ali treba spomenuti da je tekma izgubljena od ovogodišnjeg pobjednika Belupa. U odbojci smo dobili dvije tekme- Belje i Novi domil, a izgubili od poljskog Nestlea. Odbojkaški nastup okupio je možda najveći broj naših navijača tako da je to navijanje bilo zanimljivo i vatreno, a niti igra nije bila dosadna, dapače. Nino, Josip i , morem to reći, ja dali smo 100 posto sebe u prvoj tekmi i navijači su to prepoznali i podržali, čak i navijači protivničkog tima i ponekog zalutalog gledatelja. Od sportova smo još nastupili na kuglanju gdje smo više išli sa stavom „važno se zabaviti“- takav je bio i rezultat, ali to nam nije bilo toliko važno. Prijavili smo se na još sportova, ali nažalost, došlo je do propusta u organizaciji i naše prijave nisu evidentirane. Sigurni smo da se to neće dogoditi i sljedeće godine, jer ćemo se mi potruditi da naše prijave dođu do odredišta. Do sljedećih sportski susreta želim nam svima aktivnu i sportsku godinu, ali zapamtite i dalje ležernu i opuštenu kao i naši zlatni dečki.

Povratak na ostale novosti